Nu är dom här, Forever After Postpartum Träningstights!

Alla ni som älskar våra Comfy Gravidtights kan fortsätta att bo i samma sköna komfort även efter graviditeten. Nu har vi nämligen släppt våra Postpartum Träningstights

Midjan är hög och går upp över naveln med ett midjeband av kraftfull men bekväm kompression. Designen är utformad för att ge stöd åt din nyförlösta mage som till en början kan kännas slapp och svår att få kontakt med. Det extra stödet hjälper dig att hitta kontakten i dina muskler i lugn och ro. 

Postpartum Träningstights

Tyget vi har använt är givetvis samma populära ComfyTex tyg som våra Comfy Gravidtights är sydda i. Sällan har ett tyg fått så mycket beröm som detta tyg. Vilket är jättekul och enligt våra förväntningar då vi har byggt hela vår verksamhet kring exklusiva och noga utvalda tyger. 

Varför är det bra med ett par postpartum träningstights? 

Visste du att de flesta omställningar i kroppen från graviditeten har återgått efter så lite som 6 veckor? Därför brukar man säga att det är fritt fram att börja träna efter 6 veckor, om du har haft en okomplicerad förlossning, så länge du lyssnar på din kropp och trappar upp din träning successivt. 

Postpartum Träningstights

Däremot så tar det ofta mycket längre tid än 6 veckor att få tillbaka sin kropp som den såg ut innan graviditeten. Magmusklerna har försvagats av att ha varit uttöjda under så lång tid vilket ofta gör att magen fortsätter att puta. Även extra hud och fettmassa är vanligt att man bär på eftersom magen har varit stor och för att kroppen har haft helt andra hormoner än vanligt. 

Under denna tid är det därför minst lika viktigt som under graviditeten att bära bekväma och stöttande kläder. För nu tar en ny resa vid och denna resa är många gånger mer omtumlande och känslomässig än graviditeten. 

Precis som med våra Comfy Gravid Träningstights så är tanken med Forever After Postpartum Träningstights att de ska passa lika bra till vardags som under träningen. Vi vill ge dig ett plagg av maximal komfort som finns där för dig oavsett tillfälle. Vi vill även finnas där som en inspiration till en hälsosam livsstil då vi vet hur mycket helal familj gynnas av att respektive medlem värnar om sin individuella hälsa och välmående. För att bidra måste vi må bra <3