Träningskläder för gravida är en självklarhet!

Hej och välkommen till Restless Mama! 

Träningskläder för gravida

Här hittar du världens skönaste träningskläder för gravida och nyblivna mammor. Vi har ju så klart en förkärlek till våra mammakläder, läs därför gärna våra reviews för att höra vad andra mammor tycker om oss! 


Träningskläder för gravida med trygghet  

Vi vill att våra kunder ska känna att de alltid får samma höga kvalité och bekväma passform varje gång de väljer att vara kund hos oss. Därför är samtliga gravid träningstights, gravidshorts och postpartum träningstights sydda i vårt högt hyllade signaturtyg ComfyTex. Med andra ord får du alltid samma mjuka, stretchiga passform oavsett vilka byxor du väljer att klicka hem denna gång. 


Ammande mammor, Ja visst tränar dom också! 

Amningssport-bh

När man som ammande mamma vill ge sig ut på en barnvagnspromenad är det viktigt att vara både bekväm och att enkelt kunna amma. Hos oss hittar du helt gudomligt sköna amningslinnen som är långa i passformen med en lätt loose-fit samt otroligt strecthiga och mjuka. Under linnet kan du bära vår reglerbara amningssport-bh som har en bred och stabil midja och enkla clips för att haka av och på amningsskyddet. 


När bärs gravidkläderna bäst? 

Vi har medvetet valt att designa våra gravid träningskläder neutralt så att de kan bäras både till vardags och till träningen. Majoriteten av våra kunder rapporterar nämligen att de uppriktigt sagt bor i sina Comfy Gravid Träningstights under hela graviditeten. 


Gravidtights som passar under ALLA trimesterar! 

Vi kan skriva “Självklart passar våra gravidtights under alla månader under din graviditet” men det är verkligen inte självklarhet om du har provat olika gravidbyxor på marknaden. Hos Restless Mama kan du däremot vara 100 procent säker på att alla gravid träningskläder passar under samtliga trimestrar. Nothing less is good enough <3 

Hur startade Restless Mama? 

Idén bakom Restless Mama föddes när vår grundare Emelie Hollsten blev gravid med sitt första barn. Som en tränande mamma upptäckte hon hur svårt det var att hitta träningskläder för gravida, allra helst några som satt bekvämt och passade under hela graviditeten. Lyckosamt nog jobbade hon med produktutveckling och hade en 16-års lång bakgrund inom elitidrottande, så ett år senare hade hon tagit fram Restless Mamas första produkt - Comfy Gravid Träningstights!Tagged with: gravid gravid tights