Amma i livets alla stunder - Sporttoppar som hyllar amning!

Sporttopp amning

När man ammar sitt barn ställs det extra höga krav på kläderna man väljer att bära och utan rätt garderob riskerar vissa aktiviteter att prioriteras bort. Vi på Restless Mama vill inte att amningen ska begränsa dig som mamma och speciellt inte tvinga dig till att välja bort hälsa och välmående. Våra sporttoppar är därför här för dig!

Vårt mål är att göra det så lätt som möjligt för dig som mamma att förbli aktiv under tiden du ammar ditt barn. Amning och träning går nämligen väldigt fint hand i hand. När du ammar ditt barn förlorar du mycket energi genom bröstmjölken och fysisk aktivitet gör dig starkare och uthålligare vilken gör att du klarar av vardagen lättare.

Vi vill uppmuntra till allt från härliga promenader med barnvagnen till ett cirkelpass på gräsmattan medan barnet kryper runt i gräset. Fysisk aktivitet tillsammans med ditt barn gör gott för er båda och du bidrar till att vara en god förebild för ditt barn som ser och lär. Träning skapar även goda tillstånd och minskar på stress vilket är extra viktigt under denna värdefulla tid.


Våra sporttoppar för amning  

Vi har både amnings sport-bh-ar och amningslinnen i vårt sortiment. Allt från Restless Mama är mjukt och stretchigt då känslan när du bär våra kläder är det absolut viktigaste för oss.

Det är mycket som kan kännas nytt och obekvämt när man precis blivit mamma. Därför vill vi att du ska vara så bekväm som möjligt i dina kläder och att amningen ska vara lättillgänglig.

Amningssport-bh 

sporttopp amning

Vår amningsport-bh är sydd i vårt signaturtyg Comfy tex vilket gör den otroligt mjuk och följsam samt ger bra stöd. Den har ett spänne i ryggen med tre steg för att ge dig en perfekt fit. Amningsskyddet fälls lätt ned med hjälp av spännen i fram som man knäpper loss. Bakom amningskyddet finns en inner-bh som både ger stöd och skydd när du ammar ditt barn.

Amningslinnen

Våra linnen är sydda i ett fantastiskt lent och stretchigt material som gör att du aldrig kommer vilja ta av dig dom. De kommer med och utan logga och i svart och vitt utförande. Amningsfunktionen består av tyg som ligger omlott och hålls på plats med en tunn resår. Man drar enkelt ned det undre tygstycket samt lyfter det övre när man vill amma.