Retur, byte & reklamation

Retur

Öppet köp:

Som kund hos oss har du alltid öppet köp i 14 dagar från det att du har mottagit din order. Om du vill returnera en vara ska den vara i samma skick som när du mottog den samt skickas tillbaka i originalförpackningen. Eventuella etiketter och prislappar får inte tas bort.

Så returnerar du:

Om du önskar att returnera en vara fyller du i och bifogar returblanketten som medföljer i din order. Använd gärna den medföljande förfrankerade returetiketten för porto. Vi debiterar dig 59 kronor för returfrakten som regleras i efterhand. Vid byte debiteras du 39 kronor för tur/retur frakten.

Din retur tas emot och inspekteras av vårt lager och därefter meddelas du om din retur godkändes eller avslogs. Vid godkänd retur sker återbetalning inom några dagar till det betalningskonto eller kort du angav vid köpet.

Fraktavgiften (59:-) som tillkommer på ordrar under 800:- är inte återbetalningsbar. Frakt & returfrakt dras av vid återbetalningen.

Om det skulle vara problem med återbetalningen, kontakta kundservice@restlessmama.se

Byte

Om du vill byta storlek eller vara, kan du antingen ange storleken eller varan du vill byta till på returblanketten eller lägga en ny order direkt (detta anges också på returblanketten). Det tillkommer 39:- i returavgift vid byte.

Reklamation

Om något är fel på din vara, vänligen skicka ett mail till kundservice@restlessmama.se så snart som möjligt. Beskriv felet med varan och om möjligt bifoga en bild som uppvisar felet. Ange ordernummer samt kontaktuppgifter tack.

Reklamationen bedöms efter ARNs riktlinjer och bedömning samt från fall till fall. Vi följer konsumentköplagen.

OBS! Om du upptäcker en skada på emballaget i samband med uthämtning ska detta anmälas direkt på utlämningsstället.

Varm kram!