Är gravidtights det ultimata gravidplagget?

När jag var gravid, då var gravidtights det enda plagget jag bar. Jag hade en stort behov av att känna mig bekväm för redan i vecka 25 hade jag regelbundna förvärkar och sammandragningar som gjorde sig hörda när jag promenerade, satt i soffan så att magen blev klämd eller när bebbe sparkade hårt.

Det var därför av största vikt att mina kläder inte klämde åt eller hindrade mig från att röra mig ordentligt. Man är ju redan rörelsebegränsad och smått otymplig som det är.

Gravidtights för träning eller casual häng?

Gravidtights

Jag har alltid tränat mycket i mitt liv och redan innan jag blev gravid var träningskläder min favoritoutfit. Jag älskar den sportiga och stilrena looken som träningskläder kan ha. Det kombinerat med att det finns få kläder som är så sköna, om man väljer rätt märke såklart!

När jag blev gravid, då ökade denna känsla exponentiellt. Att vara praktiskt klädd och bekväm utan att se sunkig ut, det var en perfekt balans.

Jag bar av denna anledning mina gravidtights (Comfy Gravidtights) varje dag under min graviditet. Dom gick lätt att matcha med en vardaglig överdel och vips så kändes hela outfiten casual istället för träningsinspirerad och jag behövde inte kompromissa på min bekvämlighet.

Köp gravidkläder som är en investering och inte bara en utgift

Gravidtights

Eftersom man inte är gravid för evigt så är det smart att lägga sina pengar på rätt saker under graviditeten. Det finns många gravidtights/gravidbyxor som endast passar under en del av graviditeten. Antingen töjs inte tyget ut i takt med att magen växer eller så är byxorna för stora i början av graviditeten och man måste invänta att magen har blivit tillräcklig stor innan man kan dra nytta av sitt nyinköpta plagg.

Jag personligen tycker att det känns oekonomiskt att man som gravid inte kan bära sina gravidkläder under hela graviditeten. Och många gånger kan man inte bära plagget igen till nästa graviditet för då har tyget blivit uttöjt och förlorat sin följsamhet.

Det här problemet var ett av de absolut viktigaste problemen som jag ville lösa när jag skapade gravidtights. Jag ville att gravidtightsen skulle gå att bära från dagen du plussat på stickan till samma dag som du föder. Du ska känna att tightsen var en klockren investering och de ska gå att återanvända precis så många graviditeter du vill.

Denna följsamhet skapar bekvämligheten som jag tjatat så mycket om här ovan. Men bekvämligheten är oslagbar och det är den som är vårt signum!


Puss på er <3

/ VD och Grundare Emelie Hollsten

Vad är viktigt att tänka på när man köper gravid träningskläder?
Vad är viktigt att tänka på när man köper gravid träningskläder?
Eftersom en mammas gravida kropp förändras vecka till vecka så är stretch och följsamhet i gravid träningskläderna ot...
Hur föddes idén att göra Gravid Träningstights?
Hur föddes idén att göra Gravid Träningstights?
Jag, Emelie Hollsten (VD och grundare) har idrottat i hela mitt liv, varav många år på elitnivå. För mig var det därf...
Bästsäljare under Mars månad - Svarta gravidtights!
Bästsäljare under Mars månad - Svarta gravidtights!
Våra absoluta storsäljare är våra svarta gravidtights. De kommer nog alltid vara vår bästsäljare men vi tror samtidi...
Träningskläder amning
Träningskläder amning
Under tiden man ammar är det vanligt att man som mamma sitter ihop med sitt barn. Därför är det väldigt smidigt med t...