Athleisure

Athleisure

Alla våra kläder hos Restless Mama är skapta för att passa i vardagen då vi vet att ett liv med barn per automatik innebär aktivitet. Det blir extra många promenader (med barnvagn) och när barnet lärt sig att krypa blir det få lugna stunder. Athleisure är ett mycket beskrivande namn för att våra kläder. Sportig vardagsklädsel som förbereder dig på livets utmaningar som förälder

Vad är athleisure?

Athleisure blev väldigt populärt för ett par år sedan då träningskulturen växte snabbt och man upptäckte hur skönt det var att klä sig i träningskläder även till vardags. Athleisure är en klädstil som har en sportig look med syftet att klä sig till vardags eller till träningen.

Grundaren Emelie Hollstens egna erfarenheter

Athleisure

När jag väntade mitt barn ville jag bara klä mig bekvämt. Kroppens kändes tung och otymplig och jag hade mycket förvärkar. Stramande kläder som hindrade min rörelsefrihet var det värsta jag visste och de kunde till och med spä på mina förvärkar. Jag klädde mig i mina Comfy Gravid Träningstights varje dag oavsett om jag hade för avsikt att träna eller inte. Att bara gå till bussen eller strosa omkring inne på mataffären räckte för att jag skulle känna att jag ville vara maximalt bekväm. I övrigt så älskar jag en svartvit stil. Jag känner mig alltid stilren, sportig och trendsäker i de färgerna. Matchade mina Comfy Gravidtights med Essential Amningslinnen även när jag var gravid för jag hade i ärlighetens namn inga linnen som var skönare än dessa. Tyget är så mjukt och stretchigt och viktigaste av allt, inget klämmer åt.


Så för mig var det en självklarhet att designa kläder som fungerar lika bra till vardags som i gymmet, boxen, ringen, fotbollsplanen… you name it.

Lång livslängd skapar prisvärda produkter

Det var även en självklarhet att skapa kläder med lång livslängd. Alla våra kläder kan bäras som gravid och icke-gravid. Jag bar mina amningslinnen under min graviditet och mina gravidtights efter förlossningen. Alla tyger tål att sträckas ut utan att tappa sin form vilket gör dom utmärkta för att användas till gravid- och postpartum kläder.


Det är även väldigt viktigt för mig att erbjuda produkter till bra kvalitet till ett rimligt pris då jag vet att ekonomin kan vara tight under denna tid. Produkter med lång livslängd bidrar till att skapa prisvärda produkter då du kan bära våra kläder utan tidsbegränsning.

Nu önskar jag er alla en glad Påsk! 

/Emelie Hollsten, VD och grundare