Essential Amning Linne

Essential Amning Linne

Amning + träning, funkar det? JA! Såklart att det gör. Våra amningsplagg är skapta för att klara av tuffa träningspass i kombination med amning av din lilla skatt. Essential amning linne är tillverkad i ett sagolikt mjukt och skönt OEKO-tex certifierat viskos-material. Med en genomtänkt amningsfunktion över bysten gör vi varje amningstillfälle lite enklare för dig och din bebis.

Amning + träning

Vi på Restless Mama anser det vara en självklarhet att kunna kombinera träning med amning. Vårt mål är att du som nybliven och ammande mamma skall kunna hålla dig fortsatt aktiv även under denna värdefulla period i livet. Träning bidrar med en rad hälsofördelar, varav en av dem är att motverka stress, något som är extra viktigt för att kunna bibehålla en väl fungerande amning. Den gör dig också starkare fysiskt sett vilket bidrar till mindre krämpor vid tunga lyft vilket är bra i takt med att din bebis växer och blir tyngre för var dag som går. 

Det finns många myter om att träning och amning inte går ihop. Rädslor om att mjölken skulle sina är en av dem. Vid närmare titt på just denna rädsla finns det till och med studier som påvisar att varken ansträngande träning eller träning på medelansträngande nivå påverkar bröstmjölken negativt. Varken ur kvantitet eller kvalitetet  synpunkt. 

Essential Amning Linne

Vid amning ställs det extra höga krav på de plagg du har på dig. De skall vara bekväma och funktionella. När vi skapade vårt amningslinne valde vi det mjukaste tyg vi kunde hitta på marknaden. En blandning av viskos och elastan vilket ger ett fantastiskt mjukt och stretchigt tyg. Dessutom är det svalt och skönt att ha på sig. Materialet har en naturlig tyngd vilket bidrar med ett fint fall på plagget. Att det också är ett slitstarkt material som inte skrynklar så värst mycket är en bonus. Tyget är, liksom alla andra tyger i samtliga av våra plagg, OEKO-tex certifierat. 

Linnet har en smickrande passform då det följer din kropp men avslutar i en mer neutral fit med ett något lösare parti över magen. Vi har också valt att göra linnet lite längre för att du skall kunna röra dig fritt och obekymrat över att magen eventuellt skall glipa. Över bysten löper det två tygstycken omlott. Dessa särar du enkelt och smidigt på vid amningstillfället.  På det undre lagret av dessa två löper en resår tvärsöver bysten som bidrar till att linnet garanterat alltid sitter där det skall då du inte ammar.

Bekvämlighet är A och O för våra plagg. Därtill väljer vi alltid att skapa träningskläder i en snygg och stilren design för att du skall kunna använda dem såväl till träningen som till vardags. 
Våra linnen kommer i totalt 4 st utföranden. Med svart och vit som basfärg på själva linnet och med vår fina logo som tryck vilket varierar i nyanserna svart respektive vitt. 

Essential Amning linne är utan tvekan ett av den ammande mammans perfekta basplagg i garderoben. Bär den under skinnjackan tillsammans med våra tights under en promenad med barnvagnen i höstsolen!