Everyday Hero Amning Sport-bh

Everyday Hero Amning Sport-bh

Everyday Hero Amning Sport-bh är ett av våra bidrag till att du som ammande mamma skall kunna hålla dig fortsatt aktiv. Då allt fler mammor väljer att träna samtidigt som de tar hand om sina barn ställs höga krav på sköna och funktionella träningsplagg med amningsfunktion. Vi skapade vår sport-bh för att bokstavligen talat kunna stötta dig i livet som småbarnsförälder. Både i din träning men också som ett givet val under din favorit t-shirt.

amning sport-bh

 

Everyday Hero Amning Sport-bh

När vi tillverkade vår sport-bh med amningsfunktion valde vi att använda oss av vårt fantastiskt sköna signatur-tyg, det vill säga samma tyg som i våra gravidtights. Blandningen av Lycra och Polyamid ger ett mjukt och flexibelt tyg. Vår sport-bh är därför gjord i dubbla lager tyg så att vi samtidigt skall kunna erbjuda en produkt som gör sitt jobb, ge stöd! Det fukttransporterande materialet gör att du håller dig torr och behaglig. 
Framtill på vår amningsbh sitter det clips fästa i amningsskyddet. Med hjälp av dem viker du snabbt och smidigt ned tyget vid varje amningstillfälle. På insidan återfinns en inner-bh i mjuk och skön mesh. Brottarrygg baktill som gör att bh-n sitter skönt på överkroppen och ger 100% frihet i varje rörelse. Midjan, det vill säga resåren under bysten, är 5 cm bred vilket bidrar till bättre stöd och komfort då den också är reglerbar i tre olika längder.


Vår amningssport-bh är helt enkelt världens bästa vardagshjälte, inte bara under träningstillfällena utan all day, everyday!