Forever After Postpartum Träningstights

Forever After Postpartum Träningstights

Har du tidigare haft våra gravidtights? Eller är du ny inför vårt varumärke och har precis hittat till oss genom våra postpartum träningstights? Grattis oavsett, du har hamnat på helt rätt ställe om du vill uppleva några av de skönaste träningsplaggen på marknaden. Vi på Restless Mama finns här för dig genom din graviditet och forever after!

Våra populära postpartum tights

Våra populära Forever After Postpartum träningstights är tillverkade i samma mjuka och stretchiga tyg som våra Comfy Gravid Träningstights. Ett tyg vars otroliga flexibilitet ger maximal frihet rörelsemässigt och tillåter den som bär dem att utföra den typ av träning som föredras.
Hela midjemudden är tillverkat i dubbla lager tyg. Framtill är den hela 12 cm bred, vilket gör att den sträcker sig över naveln på de flesta. Den höga midjan bidrar till ett mjukt och behagligt stöd över magpartiet. Baktill ger de dubbla lagrena tyg ett gott stöd åt ländryggen.

Materialet tillsammans med en väl genomtänkt och stilren modell gör att dessa tights helt enkelt är de ultimata träningstightsen för dig som anser att ett par tights skall vara 100% bekväma och följsamma samt sitta på plats. 

Hur det hela började

Innan Restless Mama såg dagens ljus drev vår grundare Emelie Hollsten sitt andra varumärke Restless by EM. Även det inom samma bransch - träningskläder, för kvinnor. Forever After Postpartum Träningstights hette på den tiden Basic tights och var redan då en omåttligt populär produkt i vårt sortiment. Själva grunden till tightsen lades där och då och har sedan dess förfinats till den självklara modell som den är idag. Det var också under Restless by Ems flagg som vi aktivt valde att utöka vårt sortiment med fler storlekar. Att fler kvinnor skulle inkluderas kändes för oss som en självklarhet. Vår passion för träning och det faktum att vi anser att träning är för ALLA gjorde att det inte var ett stort steg att ta. Restless Mama erbjuder idag samtliga plagg som produceras i storlekarna XS - 3XL. 

 

Vi älskar att få feedback på våra produkter, det är verkligen det som gör att vi går framåt. Era åsikter är värdefulla för att vi skall kunna ta våra produkter till nästa nivå. Vi är absolut inte “färdiga” med våra plagg på något sätt. För tillfället finns våra postpartum tights enbart i en svart nyans men vi planerar för mer färg och en massa härliga mönster framöver! 

Vi vill fungera som en naturlig förlängning för de kunder som har kommit i kontakt med oss genom våra gravidtights. Tights efter födseln skall både ge lagom med stöd samt sitta mjukt och bekvämt. Genom att erbjuda tights i samma grymma material och passform vet kunden helt enkelt vad de får. Gällande samtliga av våra plagg så är de i första hand avsedda för träning i alla dess former. Men vi vill samtidigt också vara ett lite bekvämare val för everyday use. Genom en stilren och enkel design fungerar de som perfekta basplagg i garderoben. Du matchar dem lätt med andra plagg för en snygg outfit på gymmet eller till vardags.
Om du inte har provat våra postpartum tights än så är det hög tid att klicka hem ett par! Och du, förbered dig på succé! Du kommer förmodligen inte att vilja bära några andra tights än våra forever after...