Kom igång med träningen igen i våra Comfy Gravid Träningstights!

Kom igång med träningen igen i våra Comfy Gravid Träningstights!

Efter en underbar sommar börjar vardagen sakta men säkert att ta form igen. Vi återgår till våra rutiner, och den träning som kanske lades åt sidan under för en stund känns nu högst aktuell att plocka upp igen. I våra Comfy Gravid Träningstights håller du dig alltid behaglig och bekväm oavsett träningsform, såväl inne i gymmet som under promenaden en ljummen sensommarkväll.

 Att återuppta träningen på nytt

Att komma igång med träningen igen efter en tids uppehåll är härligt men också krävande. Kanske är det så att mycket hänger på att ta sig förbi det där första träningstillfället? Därefter är man ju i praktiken igång. Efter det är det bara discplin som krävs. Skämt å sido, vi har under senare år kunnat läsa om flera studier som påvisar det faktum att gravidträning gör både mamma och barnet i magen gott, men för att uppnå kontinuitet är det många faktorer som är viktiga. Bland annat mål, motivation och… kläder! För visst känns det lite extra härligt att få klä sig i nya träningskläder?! Det skapar många gånger en form av pepp till att över huvud taget sätta igång med träningen. 

Vår storsäljare - Comfy Gravid Träningstights

Att få skapa träningskläder för gravida är otroligt roligt! Det är mycket givande att känna att vi bidrar till att erbjuda den bästa förutsättningen för gravida kvinnor att förbli aktiva under sin graviditet. Namnet på vår bästsäljare, våra gravidtights, säger egentligen allt! Comfy Gravid Träningstights. Bekvämlighet är ett, om inte det främsta, av våra ledord. Som gravid vill man ha kläder som är följsamma men som för den delen inte trycker mot den växande magen. Stretchen i våra tights är makalös! Tack vare den stora andel Lycra som vårt signaturtyg innehåller, det vill säga det tyg som används för våra tights, har vi kunnat skapa ett plagg som ger en oändlig frihet i varje rörelse. Det bidrar också till att tightsen passar de flesta från graviditetens allra första veckor till de sista. Tyget är lagom tjockt för att andas och transportera bort fukt på bästa sätt, men samtidigt också lagom tunt för att ge en god täckning. Detta möjliggör en brett användningsområde för den som bär våra Comfy Gravid Träningstights samt för träning såväl inom- som utomhus.

Nu håller vi tummarna för att vi har många kvällspromenader under ljumma sensommarkvällar kvar att njuta av!

Sofia Hollsten,

CCO, Restless Mama