Perfekta gravidshorts i sommarvärmen! 

Perfekta gravidshorts i sommarvärmen! 

Nu har det verkligen varit ett par varma och härliga dagar. Sverige under den vackra sommartiden är något utav det bästa som finns. Värme och graviditet går dock inte alltid så bra hand i hand, därför vill vi underlätta för dig! Nu kan du styla din outfit med ett par superbekväma gravidshorts i cykelbyxlängd som håller dig både sval och bekväm :)

gravidshorts

Gravidshorts med detaljsömmar 

På utsidan av benen på dessa gravidshorts finns två diskreta panelsömmar som tillför lite attityd samtidigt som de bevarar den neutrala looken som passar till allt.  Cykelbyxan har verkligen symboliserat 2019 mode och nu kan även du som gravid hänga med i modetrenderna samtidigt som du är utomordentligt bekväm.

Det bästa med dessa gravidshorts är att midjan går högt upp över magen utan att trycka och stannar kvar med hjälp av en silikon-resår. Gravidshortsen är sydda i vårt populära signaturtyg ComfyTex precis som våra Comfy Gravid Träningstights. Detta tyg är helt makalöst perfekt om vi får säga det själva. Det är extremt stretchigt vilket möjliggör shortsen att följa din växande mage genom hela graviditeten samt att ge en bekväm kompression över rumpa och ben. Finishen på tyget är mjukt och behagligt att ha mot huden vilket är viktigt under en tid då mycket kan upplevas som obekvämt. 

Midjans bakre parti som löper över ländryggen har en stödjande zon som hjälper till att avlasta vikten av magen. Det är speciellt hjälpsamt under fysisk aktivitet då tyngden av magen blir extra påtaglig. Shortsen ger genomgående en bekväm passform och klämmer inte åt någonstans och begränsar inte din rörelsefrihet. Dessa gravidshorts är därför lämpliga oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt då bekvämlighet alltid är ett plus i kanten!