Restless Mama's klimatkompensation

Restless Mama's klimatkompensation

 

Bland det absolut viktigaste vi har på vår planet är våra vackra regnskogar och dess biologiska mångfald. Sedan Restless Mama grundades har vi planterat ett träd om dagen i Amazonas djungler. Något som känns rätt i både hjärta, mage och huvud.

I Amazonas regnskogar sker det daglig avskogning som hotar världens välbefinnande genom att inkräkta på såväl internationella som nationella ekosystem. Vårt hållbarhetsarbete med återplantering av regnskog har varit en självklarhet från start och går hand i hand med den jordnära kärna vi strävar efter skapa och förnya hos oss. Det är ett arbete som aldrig blir klart, utan som istället får liv genom processen. Precis som relationen till våra barn och allt annat vi håller av.

Restless Mama Klimatkompenserar

Vi lever i en relation till allt runtomkring oss - i ett fortgående givande och tagande. Dessa träd är därför vårt token på tacksamhet, för allt vi får och väljer att ta emot. Dessa träd är det minsta vi kan göra, för att ge tillbaka, och för att bevara den relation vi alla är så djupt beroende av. Tack