Träningsbyxor för gravida - skapta från hjärtat

Träningsbyxor gravida

Många större bolag med många ägare och investerare har press på sig att ständigt leverera bättre siffror och någonstans på den vägen kan de fina värderingar som låg som grund i bolagets start gå förlorade. I början när man startar ett bolag så är man ofta engagerad att lösa ett problem som ligger nära hjärtat. Som i mitt fall, jag har alltid haft en stort engagemang för att uppmuntra hälsa och välmående. När jag blev gravid öppnades en ny värld med kärlek för fysisk aktivitet under graviditeten och att underlätta för mammor att förbli aktiva kändes som ett väldigt fint och givande mission är ge sig ut på. Att skapa träningsbyxor för gravida blev därför mitt kall under min graviditet och jag startade mitt företag strax innan min son föddes.

Tyget och värderingarna bakom våra träningsbyxor för gravida

Träningsbyxor gravida

Det vi på Restless Mama har lyckats med är att vi har ett helt fantastiskt tyg. Det tyget är nyckeln till allt bakom vårt märke. Men det är för att tyget symboliserar så mycket mer än bara de fysiska kvaliteterna det har. Tyget representerar våra värderingar. Det är nämligen så att det här italienska polyamidtyget vi syr upp våra Comfy Gravid Träningstights av är väldigt dyrt. Så pass dyrt att hade vi haft andra ägare eller investerare i bolaget så hade vi förmodligen aldrig fått använda det här tyget.

Men vi bryr oss inte bara om siffror. Självklart bryr vi oss om hur det går för oss ekonomiskt, allt annat vore en lögn. Vi har familjer att försörja precis som alla andra. Men det här företaget är en förlängning av mig och jag vill stå för de produkter vi tar fram. Jag känner ett väldigt stort personligt och moraliskt ansvar vilket jag tror är vanligt hos företagare som fortfarande drivs och ägs av sin grundare.

Jag blir till exempel oerhört berörd när jag får höra från våra kunder att de köpt våra Comfy Gravid Träningstights med intentionen att använda dom under fysisk aktivitet. Men så fort de satt på sig dom vill de aldrig ta av sig dom igen. Då känner jag att jag har lyckats. Tightsen var sålda oavsett denna feedback, men det är feedbacken som ger mig tillfredsställelse. Själva säljet är en siffra i statistiken. Feedbacken däremot är en mänsklig interaktion där jag har lyckats påverka någon positivt. Det betyder allt.

På grund av att det är vanligt att man känner sig obekväm i sina kläder under sin graviditet (kroppen beter sig annorlunda än vad man är van och den skiftande tyngdpunkten orsakar ofta värk på diverse ställen) så är just komfort det som är viktigast för oss. Känner man sig bekväm så påverkas så många andra system i kroppen. Man blir på bättre humör, tar sig an mer saker, fullföljer planer man satt upp och så vidare.

Av erfarenhet så vet jag att många gravidkläder man köper är antingen stora som tält men sitter skönt eller har en tight passform men är då istället sjukt osköna. Balansen där emellan kan vara svår och det är just därför tyget är så himla viktigt. Det är det som kommer att avgöra om du får gå runt och plågas i ditt val av kläder eller om du istället känner att du vill bo i kläderna. Så det sista jag vill säga är att du också upplever att komfort är A och O, då lovar jag dig att vi har kläderna för dig <3


Varma hälsningar från grundaren och VD:n Emelie Hollsten!