Träningskläder amning

Träningskläder amning
Under tiden man ammar är det vanligt att man som mamma sitter ihop med sitt barn. Därför är det väldigt smidigt med träningskläder som tillåter amning.

Våra amningskläder är alla väldigt mjuka och följsamma och designen är anpassad för att passa lika bra till vardags som i gymmet. Linnena är i en bekväm loose-fit modell och är långa för att säkerhetsställa att de ej åker upp. Amningsfunktionen består av två lager tyg som ligger omlott där man enkelt lyfter det översta stycket samt drar ned de undre när man ska amma.


Sport-bhn är lika mjuk och skön den med och ger ett stabilt medium stöd. Passar perfekt till träningen eller till vardags. Den har dessutom tre olika längder på omkretsen runt midjan. Du kan med andra ord välja hur tight du vill att den ska sitta åt. Amningskyddet fäller du lätt ned genom att knäppa loss spännena som sitter på axelbanden. Under finner du en inner-bh för avskildhet för dig och ditt barn.

 

Träningskläder <3 amning - Början på en positiv spiral


Vi på Restless Mama har själva tagit del av den positiva spiralen man kan skapa med hjälp av träning i sitt moderskap. Bättre sömn, mer energi och mer positiv energi, mindre upplevd stress, bättre matvanor, jämnare blodsocker, ja listan kan göras lång!


Fysisk aktivitet är dessutom ett beteende precis som alla andra beteenden vi ägnar oss åt och våra barn kopierar våra beteenden från dag ett. Vi är med andra ord en god förebild när vi tränar framför våra barn. Vi bidrar till att skapa en känsla kring fysisk aktivitet som ett naturligt inslag i vardagen. Någon som kommer gynna våra barn när de växer upp och de aktivt börja välja hur de vill utforma sina liv.


Något som barn också kopierar är vårt förhållningssätt till träning. Därför är det otroligt viktigt att vi låter träningen vara en positiv del i vår vardag och att den inte har sitt ursprung i stress, press och ångest. Det mentala välmåendet kommer vi på Restless Mama alltid är prioritera högst av allt. Så lyssna till vad din kropp uppskattar och låt träningen vara något du gör för Dig, inte för någon annan <3