Vad är viktigt att tänka på när man köper gravid träningskläder?

Vad är viktigt att tänka på när man köper gravid träningskläder?

Eftersom en mammas gravida kropp förändras vecka till vecka så är stretch och följsamhet i gravid träningskläderna otroligt viktigt. Träningskläderna du köper ska ju passa under hela din graviditet och viktigaste av allt, de ska sitta bekvämt!

Gravid träningskläder som uppfyller Kaliforniens stränga lag om cancerframkallande ämnen (Proposition 65)

Gravid träningskläder

Kalifornien har en ytterst sträng lag som listar närmare 900 vanligt förekommande ämnen som kan vara cancerframkallande. Eftersom denna proposition ej är lag i Sverige är det inte säkert att andra märken som säljs i Sverige har anpassat sina produkter efter denna lag.

Vi på Restless Mama ser däremot till att alltid ligga i framkant när det kommer till hälsa, välmående och säkerhet för att du ska kunna känna dig trygg i att våra gravid träningskläder följer de strängaste regleringarna oavsett om regleringen existerar i Sverige eller inte.

Amningskläder som går att bära under graviditeten

Vi vill att våra amningskläder ska gå att bära redan under graviditeten för att öka längden på användandet. Våra linnen utger sig inte för att vara ett amningslinne om du bär det under din graviditet. Tvärtom så bidrar amningsfunktionen (omlottfunktion med dubbla lager tyg) till en bättre passform för den växande gravidmagen.

Postpartumtights

Våra gravidtights går att använda efter förlossningen men vi rekommenderar ändå våra postpartumtights som har en stödjande effekt av magen. De är riktigt höga i midjan och går upp över naveln med dubbla lager tyg för god kompression. Tyget är detsamma som på gravidtightsen, så om du gillade gravidtightsen så är dessa garanterat en fullpott!

Som kund hos oss ska man känna att man vet vad man betalar för. Därför är det inte olika tyger på var och varannan träningstights så att du riskerar hit and miss vid dina köp. Utan gillar du ett av våra träningstights så kan du lita på att det är samma goda passform, kvalite och känsla på de andra träningstightsen.