Vår förstfödde - Comfy Gravid Träningstights

Vår förstfödde - Comfy Gravid Träningstights

Våra Comfy Gravid träningstights var vårt absolut första plagg i Restless Mama-familjen. Långt innan vi för första gången höll dem i handen drömde vi om hur de skulle komma att se ut? Hur skulle det kännas att varsamt trycka dem mot kroppen? När de kom till oss var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Och namnet, Comfy, kändes helt rätt! Det sa så mycket om vår lilla älskling...

gravid traningsklader

Hur vi beskriver vår guldklimp

Vi skapade den mjukaste och stretchigaste gravidbyxa som finns utifrån ett av de finaste och mest kvalitativa italienska tyger vi kunde få tag på, med kompositionen Lycra och Polyamid. Tyget vävs med 40 gauge vilket medför en hög täckgrad. Tyget är dock lagom tjockt för att andas och på så sätt transportera bort fukt. Tack vare en genomtänkt design så passar våra tights för gravida från vecka 1 - 40. Även om fokus ligger på bekvämlighet och att de därför skall vara så mjuka och stretchiga som det bara går, så ville vi också skapa gravidtights som ger stöd. Vi valde att ha dubbla lager med tyg i ryggen vilket förutom stöd också ger avlastning. Framtill har vi endast ett lager tyg för att ge den växande magen maximalt med komfort.

Comfy Gravid Träningstights - vad andra säger

När man har skapat något så är kärleken till det villkorslös oavsett! Men när man börjar förstå att även andra människor ser det man själv ser, alla kvaliteter, så är känslan av stolthet obeskrivlig. Att få recensioner som säger: “Dessa träningstights för gravida har både en snygg design och känns helt fantastiska. Jag köpte två par” och “Äntligen gravidtights som är extremt bekväma och stretchiga! Värd varenda krona”, är makalöst roligt.

Vår go’bit skapades av kärlek till DIG mama.

Har du inte träffat vår förstfödde än, se till att du gör det. Förbered dig på att bli charmad!